O bloggeritza despre un blog(Guest post)


Ce este blogul? Este patrat,rotund sau hexagonal? Este comestibil,sau mai degraba toxic? Este colorat? Vorbaret? Glumet?
Un blog este un blog…doar atat. Sau ceva mai mult decat un site de Internet. E drept ca uneori nu stiu cine mare celebritate nu stie cine naiba e cel ce are blogul x,dar oare conteaza? Conteaza daca pui pasiune in el? Nu cred.

Cine nu stie ce e  un blog(adica mare majoritate a oamenilor ) zice ca e o prostie.Zice ca-ti investesti timpul anapoda stai acolo si tot scrii. Stai si scrii,cand poti face ceva mult mai bun.
Cum este un guest post,ma gandeam sa povestesc despre propria mea experienta in blogging. Cand odata ,candva in trecutul meu nu tocmai indepartat ,am descoperit blogspotul si am inceput sa scriu. Cu o tema. Cu niste personaje. Cu multa actiune. Si veneau colegele la mine si intrebau: ’’Ce tot scrii atata acolo?Nu ai ceva mai bun de facut?!’’

Ce-i drept,eu nu racolam tipi arabi de pe site-uri de chat.

Acum blogul a devenit dintr-un hobby o deprindere. Pornesc calculatorul si primul lucru pe care-l verific e blogul. Sa fiu sigura ca e tot acolo si nu l-au furat extraterestrii din blogosfera in timp ce eu dormeam. Si cand il deschid,parca-mi creste inima-n mine de mandrie. Cat timp nu am tot finisat la el,numai de cate ori stateam in fata casutei de Add New Post,vedeam fereastra aia si nu stiam ce sa scriu…..

Cum sa leg doua idei…..Cum sa-mi fac viziunea atractiva…..

Apoi a urmat blogul meu actual care initial a fost o gradina. Sigur,ideea cu paradisul si gradina a fost o sclipire de moment pe care-am luat-o in considerare in lipsa de ceva mai bun. Si totusi,sentimentul a crescut treptat. Si acum simt o placere neasteptat de mare sa stiu ca mi-am luat si eu parcela,mi-am plantat-o cu flori,a ajuns o gradina,si o administrez dupa cum imi place. De cand a inceput totul,am vazut gradina ca pe un paradis.E u prin paradis inteleg o gradina idilica,cu pomi mari,cu multe flori in toate culorile,cu o vale care coboara in cascade,cu aer proaspat,multi fluturi si multa liniste. Pentru mine un paradis e locul in care ai senzatia ca esti intr-o alta lume,cand de fapt esti cufundat tot in realitatea cotidiana.E un loc de refugiu in care da,nu sunt flori adevarate,dar adevarata gradina e formata din ganduri vise si sentimente.

Nu cred ca exista ceva mai bun de atat,capacitatea personala de-ati expune opiniile intr-un mod pur obiectiv……

Jason Mraz -i'm yours
Asculta mai multe audio Muzica

Guest post by Myriam

Reclame

About Mihai

Mare " afacerist " cu simt anteprenorial, dar fara prea multi bani in buzunar . In orice moment accept propuneri banoase si afaceri nemiloase.

Posted on 09/09/2009, in Ganduri, Idei, recomandare and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. 5 comentarii.

  1. foarte frumos:)
    .-= Ultimul articol scris blog … Ah.. =-.

  2. chiar ca e bun articolul ;))
    .-= De pe blogul lui Nu ai TUPEU ultimul articol este blog ..Te bate dar il iubesti =-.

  1. Pingback: Raspundeti la provocare?? « Myriam si micul ei paradis

  2. Pingback: pligg.com

  3. Pingback: Cazut De Pe Luna » Bloguri citite (2): Mei, Myriam, Blog de gemeni

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: