Leapsa blogosferica


A doua leapsa primita la sfarsit de an 2010 , tot de la Marioara este una blogosferica care o dau si lui Marcel .

 

Iată care sunt planurile mele în 2011.

  1. frecvența articolelor : De obicei este odată pe saptamana, depinde totusi de nivelul meu de lene si chef + proiecte, teste si examene pentru facultate + proiecte si calatorii personale. De schimbat daca as schimba ar fi acest lucru doar. As dori sa scriu macar odata la 48 de ore un articol cat mai interesant si fain sau sa scriu cate o intamplare… de jurnal.
  2. conținutul : Sunt foarte multumit de continut si chiar nu am  ce sa modific. Imi place sa scriu chestii personale, idei, ganduri si intamplari.
  3. design-ul :Daca as avea un host ca lumea si designul ar fi pe masura, insa asta costa money… si nu sunt dispus momentan sau dau. Sper ca in acest an sa mi gasesc ceva de lucru si sa imi pot intretine serios blogul.
  4. traficul : Este un blog personal, traficul nefiind deloc important, desi mi ar place sa fiu citit de cat mai multa lume, dar lume care sa si-mi scrie cateceva… sa imi raspunda…
  5. abonații : E nasol ca nu am nici unul de pe mine insumi. Acest blog mi ar fi placut sa fie ca o carte cu multi cititori … dar inca nu e poate totusi anul acesta.
  6. interacțiunea :  La punctul 4 am discutat putin si despre aceasta interactiune 😛 . 

About Mihai

Mare " afacerist " cu simt anteprenorial, dar fara prea multi bani in buzunar . In orice moment accept propuneri banoase si afaceri nemiloase.

Posted on 03/01/2011, in Ganduri, Idei, Viata, Viata mea and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: