Ghiveci cu carnita à la Mihaita(varianta studenteasca)


Asta e deja a doua mea creatie culinara, prima o gasiti AICI. Daca data trecuta am „creat” un desert, acum am creat un felul doi foarte satios si gustos pe care vi-l prezint mai jos.

 

Ghiveci cu carnita à la Mihaita(varianta studenteasca)

 

Ingrediente ( pentru 3-4 portii medii): 2-3 cepe rosii medii, putina slanina, o conserva cu carne, 2 borcane cu tocana de legume ( gasiti la bila), apa.

Mod de preparare:

Se pune continutul primului borcan cu tocana de legume in oala, se adauga  una-doua cepe rosii medii taiate marunt, se adauga jumatate de conserva cu carne. Se amesteca.

Dupa care se adauga al doilea borcan cu tocana de legume, restul cepei urmat de restul continutului conservei cu carne si bucatile de slanina. Se amesteca foarte bine si se adauga 2-3 degete de apa pentru un sos.

Se serveste cu muraturi ( castraveti, gogonele sau gogosari). Pofta buna!😀

About Mihai

Mare " afacerist " cu simt anteprenorial, dar fara prea multi bani in buzunar . In orice moment accept propuneri banoase si afaceri nemiloase.

Posted on 24/02/2011, in Ganduri, Idei, recomandare, Review and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: