Lista mea de carti dorite in urmatorul an


Deja am scris doua wishlisturi ( una de Gadgeturi si una de lucruri pe care sa le fac/invat ). Acum scriu o lista a cartile pe care mi le doresc in urmatorul an. Articolul este scris doar in romana , fata de celelalte care sunt si in engleza , din lipsa de timp.

In primul rand imi doresc, Seria de carti Game of Thrones (Urzeala Tronurilor ) , numita A Song of Ice and Fire. Cartile aparute pana acum din aceasta serie sunt : A Game of Thrones , A Clash of Kings , A Storm of Swords, A Feast for Crows si A Dance with Dragons. De aparut vor aparea  volumele : The Winds of Winter  si A Dream of Spring .

Iar in al doilea rand vreau Seria de carti Twilight Saga ( o amica mi-a recomandat cartile) din care fac parte : Twilight, New Moon, Eclipse si Breaking Dawn .

Pana acum sunt in total  9 carti si vor urma inca doua. As cam avea ce citi acum 😀 , ca de citit nu am mai citit de foarte mult timp ceva palpabil si in fond … astea sunt cele mai tari chestii pe care le poti citi : cartile.

Sa vad cum ma tine si bugetul ca sa le iau :D. In curand voi da o raita pe la Diverta / Iulius Mall sa vad ce si cum.

Daca stiti in Timisoara unde as putea gasi cartile, lasati un comentariu cu locatia exacta 😀

Perioada: 31.05.2011-31.05.2012

About Mihai

Mare " afacerist " cu simt anteprenorial, dar fara prea multi bani in buzunar . In orice moment accept propuneri banoase si afaceri nemiloase.

Posted on 31/05/2011, in Ganduri, Idei, recomandare, Viata mea and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: