Cum sa nu iti mai apara notificari cu statusurile de pe Mess


In acest post voi face cateva mici tutoriale care au legatura cu Yahoo Messenger 11. Ii multumesc lui Radu pentru idee.

In primul rand, cum sa nu iti mai apara notificarile jos in dreapta cand prietenii tai isi schimba statusul pe Yahoo Messenger.

Mergeti la preferences, la yahoo! updates, dati Customize Yahoo! updates, la show y! updates from these contacts debifati prima chestie si dati ok.

A doua chestie, nu aveti status, dar de multe ori observati ca aveti o chestie care incepe cu shared si contine un status anterior sau alte chestii de pe internet, cum ar ultimul clip youtube vazut etc. Daca vreti sa scoateti aceasta chestie urmati pasii de mai jos:

Mergeti la preferences, la yahoo! updates, dati Customize Yahoo! updates, la Show y! updates from these sites, debifati prima chestie si dati ok. De asemenea, puteti alege de la care siteuri sa apara activitatea voastra pe messenger.

2r427ug.png

A treia chestiune se leaga strict de imaginea urmatoare:

z8ois.jpg

In imagine, sunteti anuntati ca de la momentul aparitiei acelei ferestre de messenger, toate conversatiile audio, video si scrise vor fi arhivate si pe mailul vostru, nu doar pe calculator. Acum Yahoo va da posibilitatea sa arhivati si arhivele dinainte ca aceasta actualizare a lor sa apara. Puteti alege cum doriti, nu are influenta negativa nimic din ceea ce ati alege.

Nota Autorului : Acest tutorial/articol a fost scris de mine : Mihai (vaipandragos@gmail.com) aka Alu pentru un site anume si a fost redat pe forumul comunitatii Gothic-CS. Este absolut INTERZIS modificarea/postarea in alte locuri fara anuntarea in prealabil a creatorului ( eu ). Duplicarea este permisa cu conditia precizarii numelui si emailului meu.

p.s. Daca ati sti voi ca eu faceam tema la Inteligenta Artificiala… In timp ce am facut tutorialele :)) .

About Mihai

Mare " afacerist " cu simt anteprenorial, dar fara prea multi bani in buzunar . In orice moment accept propuneri banoase si afaceri nemiloase.

Posted on 24/04/2012, in Ganduri, Im clients, Profesia mea, Tutorials, Yahoo Messenger and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.