Locuri unde poti gasi jocuri la oferte generoase


Post Guest: Tabeica Octavian

Locuri unde poti gasi jocuri la oferte generoase :

www.greenmangaming.com – Am obtinut Duke Nukem Forever Retail si Metro 2033 ambele for free, conditii in care ambele costa cate 20$ ( Euro in cazul europei ) pe Steam. + Fac destule campanii cu jocuri gratuite, au propria platforma pentru gaming, unde poti face trade cu jocurile detinute pentru alte jocuri sau sa le dai in schimbul unei reduceri pentru alt joc ( Cum am facut eu : 4 jocuri date pt Nukem si 6 jocuri pt Metro – Jocurile Steam nu pot fi trade-uite ), Hot deals la fiecare 4 zile unde pot fi reduceri si de 90% (!) sau Bargain Bucket ( Galeata de negocieri ) unde gasesti la fel DLC-uri si jocuri care dureaza mult mai mult la reduceri chiar si masive ( De la 10 la 90% ). Ofera vouchere de reducere des in general de 25% off sau unele jocuri care le primesti gratuit, desi nu au nici o valoare pe moment ele pot fi trade-uite cu un joc AAA ( 50$ + ) ce se afla in pre-release si-ti face o reducere de vreo 10-15$ + daca adaugi si voucher-ul e si mai bine. Downside : Conexiune slaba, la 12 noaptea imi lua 5-10 secunde sa incarce, in timpul zilei poate dura si 5 min din cauza traficului.

www.impulsedriven.com – Derivat din www.gamestop.com , au currency in RON, propria platforma de jocuri, nu sunt aware de nici un trading system, insa ofertele sunt generoase ( Ti-am aratat acel R.U.S.E pack. ). Jocurile pot contine Steam Key

www.gamestop.com – Site-ul mama al lui impulsedriven, currency-ul este in USD insa poti prinde oferte foarte frumoase cum a fost odata ” Top 100+1 jocuri la reducere de 50-75% „. Jocurile pot contine Steam Key.

www.getloadedgo.com – Copilul site-ului GetGamesGo, are promotii odata pe luna unde sunt oferite 3-6 jocuri AAA, unde alegi doar 2 dintre ele la un pret total de 15$ ( Jocurile cumparate separat te pot ajunge si la 100$ ), de obicei, jocurile oferite contin si DLC-urile. Toate jocurile oferite sunt venite cu Steam Key. Urmatoarea promotie e pe 26 Oct.

www.getgamesgo.com – Contine propria platforma de jocuri, arareori am vazut Steam Key valabil desi ofertele sunt multe si generoase ( Mirror’s Edge la 5$ si multe altele de la EA care nu le mai tin minte ), nu am achizitionat inca nimic d-acolo.

www.yuplay.ru – Site rusesc de jocuri, contine la momentul actual 204 jocuri cu Steam Key. Partea periculoasa e ca jocurile de pe acel site pot fi Region-Locked ( RU Only ), dar nimeni nu poate contesta faptul ca e ieftin – Saints Row 2 – 6$, Pe Steam : 10 sau 15 Euro, am uitat )

www.amazon.com – Celebrul site de licitatii/shop online ofera si el jocuri sub forma de copii digitale si deseori chiar si la reduceri heavy de 66-75% insa arareori gasesti Steam Key – In general gasesti la jocurile AAA.

 

Asta e tot ce-mi vine in cap pe moment.

 

Calificative :

 

GMG – 9/10 – Conexiunea ia acel punct. Trading System-ul e un punct forte.

Impulse – 9/10 – Ca sa faci rost de Steam Key trebuie sa le descarci platforma.

GameStop – 9/10 – La fel ca Impulse

GLG – -/10 – N-am cumparat inca nimic d-acolo

GGG – 6/10 – Oferte bune, dar majoritatea pentru platforma lor si/sau Origin ( Steam-ul EA-ului )

YuPlay – 8/10 – Ieftin, dar riscant. Daca e RU Only nu-l poti descarca decat daca folosesti VPN => Steam ID Banned

Amazon – 7/10 – Oferte la greu, Steam Keys doar la cele costisitoare.

Reclame

About Mihai

Mare " afacerist " cu simt anteprenorial, dar fara prea multi bani in buzunar . In orice moment accept propuneri banoase si afaceri nemiloase.

Posted on 11/10/2012, in Ganduri, Idei, Viata, Viata mea and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: