Pachete largi de jocuri la preturi mici


Post Guest: Tabeica Octavian
De 1 an si ceva a aparut o mica idee ce acum s-a imprastiat la multe alte site-uri unde developerii de jocuri indie isi trimit jocurile la administratorii unui site, unde acestia la randul lor le transforma in pachete un numar de 5-6 jocuri sau chiar mai multe, depinde de site. Partea buna este ca pretul pachetului il setezi tu. Vrei sa dai un dolar pe el, pe un dolar il iei, vrei sa dai 1000, primesti aproximativ acelasi pachet ca cel de un dolar.
 
Voi incepe cu site-urile care ofera cele mai frumoase pachete.
 
Humble Bundlewww.humblebundle.com – Este primul site de acest gen. Pachetele diversifica de la jocuri la muzica sau e-books. Platesti cat vrei ( Pay what you want ) pentru acel pachet, insa exista si pachetul „Beat the average”. Beat the average incepe de la 5$ si este modificat in functie de cei care cumpara pachetele. Daca platesti peste suma „Beat the average” aceasta scade pentru ceilalti utilizatori, daca da mai putin decat BTA-ul, acesta creste, facand mai dificil pentru ceilalti. De obicei jocul BTA este unul ceva mai costisitor si mai bine apreciat decat celelalte. Fiecare pachet Humble tine 2 saptamani, iar timpul dintre pachete nu este stabil. Poate dura o zi, poate dura o luna pana la urmatorul pachet. Cei de la Humble Bundle mai au un mic trick in maneca : daca achizitionezi pachetul de jocuri, necontand daca este BTA sau nu, a 2-a saptamana primesti *GRATUIT!* inca 3-5 jocuri. Daca vrei sa cumperi in a 2-a sapt, acele jocuri gratuite intra in pachetul BTA si astfel daca nu depasesti average-ul nu vei avea decat cele 3-4 jocuri gratuite aratate de la bun inceput. Toate jocurile din Humble Bundle sunt pe Steam, Windows ( DRM-Free ), Linux si Mac. – Detin 3 pachete de aici.
 
Be Mine Bundle – www.groupees.com – Groupees detine 2 tipuri de bundle, pe care le voi detalia unul sub altul. Acest Be Mine Bundle este putin diferit fata de Humble Bundle. In loc de a primi a 2-a saptamana inca un calup de jocuri, aici exista target-uri. Spre ex : La 5000 de copii vandute, toti cei care au cumparat pana atunci mai primesc inca un joc. Sau 2, sau 3, depinde de premiul setat in target. Aici exista 2 BTA-uri, unul de 5 si unul de 8$ stabile. ( Spre ex : Cumperi la 1$ primesti 3 jocuri, cumperi la 5$, primesti 4-5 jocuri si un album de muzica, cumperi la 8$, primesti 6 jocuri si alte albume de muzica, iar in target-uri se afla si conditii cum ar fi 7500 de copii vandute si doar celor care au cumparat pachete de minim 5$. ) – Pachetul POATE contine Steam Key ( Nu intotdeauna sau nu toate au Steam Key ) – Detin 2 pachete de aici.
 
Build-a-Bundle – www.groupees.com – Aici iti creezi ce pachet de jocuri ai vrea tu dintr-un calup setat de administratori. Cu cat vrei mai multe in pachet cu atat te costa mai mult. Preturile difera mereu.  – Pachetul POATE contine Steam Key ( Nu intotdeauna sau nu toate au Steam Key ) – Nu detin nici un pachet.
 
Indie Gala – www.indiegala.com – Aici este similar cu Be Mine Bundle, de fapt tot ce difera sunt jocurile. Insa sunt mult mai slabe decat ce am vazut in pack-urile mai us mentionate.  – Pachetul POATE contine Steam Key ( Nu intotdeauna sau nu toate au Steam Key ) – Nu detin nici un pachet.
 
Indie Royale – www.indieroyale.com – Acest site contine numai jocuri Beat the Average – Adica platesti un pret minim setat de ceilalti jucatori prin plata lor ( Daca au platit fix suma BTA, BTA-ul creste, daca s-a platit peste, suma scade ). Un singur pachet am luat de aici pentru ca continea Serious Sam 2.  – Pachetul POATE contine Steam Key ( Nu intotdeauna sau nu toate au Steam Key )
 
Indie Game Stand – www.indiegamestand.com – Acest site doar ce a aparut, ofertele sunt simple : La fiecare 4 zile, apare cate un joc Pay what you want. – Jocul poate contine Steam Key.
 
Indie Fort Bundle – www.getgamesgo.com – Lansat din an in Paste, Indie Fort Bundle, este similar cu Build-a-Bundle numai ca ofertele difera : Iti poti alege oricare 3/6/9/Toate pentru un pret fix per numar jocuri in pachet. Ex : 3 jocuri – 4.99$, 6 – 9.99$, etc. Nici un key nu este acceptat de Steam.
 
Toate pack-urile mentionate, exceptand Humble Bundle, pot contine si key Desura ( Puteti afla despre Desura intr-un articol postat anterior )

About Mihai

Mare " afacerist " cu simt anteprenorial, dar fara prea multi bani in buzunar . In orice moment accept propuneri banoase si afaceri nemiloase.

Posted on 23/10/2012, in Ganduri, recomandare, Viata, Viata mea and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: