Jucariile copilariei: Lego


 

LEGO logo

LEGO logo (Photo credit: Wikipedia)

Intotdeauna mi-au placut legourile, fie ele din plastic sau din lemn, fie ele romanesti sau  unguresti .

Legourile sunt cele mai interesante jocuri pentru ca poti sa iti implinesti visele… poti construi orice, de la case, palate pana la masini, avioane, diferite inventii care iti trec prin cap sau chiar orase si tari impresionante…

Inca imi amintesc din copilarie cum combinam legourile din plastic ca sa fac casute si foloseam omuleti din ouale Kinder ca si locuitorii ai unui mare oras, iar apoi inconjuram intregul oras cu legouri din lemn care erau folosite ca si ziduri de protectie pe care stateau omuleti de lego cu pistoale, pusti, arcuri si alte arme. Poarta era construita cu ajutorul unor legouri mai dificile pe care le aveam din Ungaria, din plastic, dar foarte subtiri care aveau ca si piese si roti. Cu ajutorul lor, faceam trenuri, tramvaie si masini. Imi amintesc si acum cand desenam pe hartie A4 proiectul pentru oras, de exemplu sa fac un metrou si cum as putea sa fac partea de „subsol” al orasului.

De foarte multe ori, imi cream 2 orase si apoi intre ele era un adevarat razboi in care distrugeam aproape tot si apoi venea o perioada de recuperare prin care trebuia sa reconstruiesc orasele.

Asemenea jucarii pentru copii  si nu numai puteti cumpara de la  Jucarii-Online.eu . Aici gasiti legouri, dar si omuleti de lego pe care ii puteti atasa la avioane, masinute sau alte mijloace de transport sau pur si simplu intr-un parc sau intr-o casa.  Preturile sunt acceptabile si calitatea este superioara, la fel ca si diversitatea jucariilor.

 

A pile of Lego blocks, of assorted colours and...

A pile of Lego blocks, of assorted colours and sizes. (Photo credit: Wikipedia)

 

Anunțuri

About Mihai

Mare " afacerist " cu simt anteprenorial, dar fara prea multi bani in buzunar . In orice moment accept propuneri banoase si afaceri nemiloase.

Posted on 15/05/2013, in Profesia mea and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 1 comentariu.

  1. Imi aduc aminte, de toata copilaria mea, cand ma jucam cu cuburile si faceam tot felu de casute si masini si cand ma jucam in nisip… foarte frumoase vremuri.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: