In 6 luni de 3 ori acelasi anunt


Drept dovata la cele spuse de mine despre Datagroup si in special in legatura cu faptul ca ei angajeaza oameni, ii tin pentru o luna doua si apoi ii dau afara si angajeaza altii fara a da dovada de seriozitate este si anuntul de pe ejobs, anunt nou din aceasta saptamana, unde stimabili cauta, din nou, operator pc…

Oricum , multumesc acestor ipocriti ca mi-au aratat ca nu exista seriozitate nici macar la nivel de firma cu sute de angajati, dar apoi la persoane fizice.

O chestie similara am mai intalnit la o firma imobiliara care cauta „specialist it” adica persoana care sa le puna anunturile pe internet si sa le instaleze windowsurile, daca acum o luna le-a trebuit o saptamana intreaga sa gaseasca persoana potrivita, acelasi anunt l-au dat pe tocmai.ro in aceasta saptamana si dupa o zi, cica, ar fi gasit din nou, persoana potrivita, ma intreb cat va sta aceea persoana…

anunt

About Mihai

Mare " afacerist " cu simt anteprenorial, dar fara prea multi bani in buzunar . In orice moment accept propuneri banoase si afaceri nemiloase.

Posted on 16/05/2013, in Viata mea and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Ce sa le faci, firme foarte serioase care incearca sa isi faca cunoscut brandul. E urat ceea ce au facut ei, oricum aici sa putut face ceva legal.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: