Cautat de cei de la Vice.com


Acum o jumatate de luna / o luna am fost cautat de Max Hoppensted, Motherboard Editor  la Vice.com in legatura cu crearea unui documentar in legatura cu munca in Flextronics. Tipul m-a gasit prin urma acestui blog si insista sa primeasca mai multe detalii. Le-am dat pe toate care le aveam, desi, exista posibilitatea sa fie cam vechi, tinand cont ca nu am mai lucrat de un an si 2 luni aproximativ in fabrica respectiva. In final, i-am dat datele de contact al ultimului meu coleg de camera din acest an ( o poveste pe care o voi scrie curand) care lucreaza, cred, si acum la Flextronics. Dupa mailul cu datele de contact, Maxulet a uitat sa dea un reply cu Multumesc…

In perioada ultimelor mailuri pe care le schimbasem cu Max, m-a contactat si  Peta Jenkin, Senior Producer la Vice.com care vroia sa vorbeasca cu mine la telefon  despre Flextronics, adica despre acelasi proiect pe care cei doi au spus ca vor sa il realizeze filmand chiar din fabrica. Erau interesati de noi fabrici sau de inchiderea fabricilor de acest gen in Romania… Ei bine, i-am spus la Max de Peta si aceasta nu stia de el…, iar apoi am ignorat al 2 lea mail al lui Peta unde ma intreba daca poate sa ma sune „azi”, azi i-am dat reply povestindu-i de modul de multumire pe care Max a uitat sa mi-l ofere si ca nu dau numarul meu de telefon la niste straini aiurea.

Cine sunt cei doi ? Peta Jenkins  este aceasta doamna de aici, iar Max Hoppensted este domnul de aici , asta ca sa dam si numelor din spatele unui monitor o fata.

Totusi, lumea poate se intreaba ce este Vice.com, poate o fi vreun Discovery. Ei bine, nu stiu mare lucru despre ei, decat de site, care poate fi vizualizat in mai multe limbi si care contine articole atat traduse din celelalte parti lingvistice ale siteului, dar si originale, articole de mai multe genuri :  foto, video, politica, muzica si asa mai departe.

Dovada ca am discutat cu cei doi… Iata jos cateva dintre mailuri.

Hi Michael,

I have read on this blog – https://cazutdepeluna.wordpress.com – that you have worked at Flextronics in Romania.
We are looking to shoot a documentary about poor working conditions for electronics workers in Romania, so I find your comments very interesting.
Do you speak any English?  Would you be able to talk on the phone or on Skype?
With best regards,
Peta Jenkin
Dear Mihai,

I hope it is ok, if I write you in english.
I am the editor for Motherboard germany, which is an online plattform that deals with the cultural implications of technology. At the moment we are working on a video documentary on production and working conditions in the computer and electronics manufacturing industry in Romania.
I’ve read your blog post about working for a Flextronics factory.
Does this factory still exist? Do you know anything about the current situation?
What were you actually producing there? For what companies?
I’m very much looking forward to hear from you.
Best Regards from Berlin
Max
Actualizare: Dupa scrierea acestui articol am trimis un mail doamnei Peta, iar Max mi-a trimis mie email cerandu-si scuze si spunandu-mi despre progresul documentarului…

About Mihai

Mare " afacerist " cu simt anteprenorial, dar fara prea multi bani in buzunar . In orice moment accept propuneri banoase si afaceri nemiloase.

Posted on 11/12/2013, in Viata mea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: