Descarcarea pozelor de pe Facebook cu cateva clickuri


Poate vreti  sa descarcati pe calculator pozele de pe Facebook si sa le puneti pe stick sau pe cd pentru a le scoate ca si poze reale.

Ei bine, cea mai usoara metoda de a descarca pozele de pe Facebook cu cateva clickuri este urmatoarea.

Intrati pe siteul http://www.picknzip.com/ , apasati pe butonul verde LOGIN, ca in imaginea de mai jos:

LOGIN

LOGIN

In cazul in care vi se cere sa va logati pe facebook, logati-va pe facebook.

In cazul in care vi se cere sa confirmati sau sa lasati aplicatia PICK & ZIP sa acceseze contul dumneavoastra de Facebook confirmati apasand OK sau YES, dupa caz.

Dupa confirmare, astepti sa vi se incarce pagina de pe care ati apasat pe LOGIN.

Acum aveti in stanga un meniu : 1.  FRIENDS – lista prietenilor pe care ii aveti, 2. GROUPS – lista grupurilor in care sunteti si 3. PAGES – lista paginilor pe care le aveti. Puteti descarca orice poze sau albume de  la prietenii, grupurile si paginile voastre exceptand cele care au setari de confidentialitate si sunt private, alegand prietenul, grupul sau pagina de pe care doriti sa salvati poza si in dreapta vor aparea toate pozele/ albumele publice. Vedeti si imaginea de mai jos.

Pentru a va descarca propriile imagini, apasati butonul verde de sub liste unde scrie FIND MY PHOTOS & VIDEOS, da aceasta aplicatie este perfecta si pentru descarcarea filmuletelor de pe facebook, nu doar a pozelor.  In dreapta aveti un alt meniu cu pozele in care ati fost4.  taguit( etichetat), 5. albumele, 6. albumele selectate, 7. selectiile proprii si 8. videourile. Iar in coltul din dreapta butonul de download.  Jos mai aveti si butonul Clear pentru a sterge selectiile sau Select all pentru a selecta toate pozele din categoria aleasa.Vedeti imaginea de mai jos pentru un exemplu explicit.

Descarca de pe FB

Dupa ce ati facut selectiile dorite pentru descarcare, apasati butonul download din coltul din dreapta sus si vi se vor descarca pozele intr-o arhiva. Daca alegi albume, fiecare album se va fi intr-un folder care va avea numele albumului.

Reclame

About Mihai

Mare " afacerist " cu simt anteprenorial, dar fara prea multi bani in buzunar . In orice moment accept propuneri banoase si afaceri nemiloase.

Posted on 22/03/2014, in Profesia mea, Tutoriale Web and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: