Ghid pentru Paypal


Stiu ca este mult de citit, dar vi-l recomand pentru ca va veti trezi ca nu veti mai putea primi sau depune banii. Pentru cei care nu stiu sa foloseasca Paypal sau care nu stiau de anumite lucruri mai ascunse. Atasez si imagini, prima cifra din numele lor fiind numarul intrebarii de mai jos.
1. Cum leg contul bancar de paypal?
Aveti nevoie si de un card si recomand Visa pentru ca puteti scoate banii de pe paypal doar cu card Visa sau daca aveti cont bancar care apartine de o banca din SUA. Dupa ce aveti cardul luat de la banca urmati pasii: Mergeti la My Account-> Profile -> My Money si la Debit and credit cards apasati butonul de langa el, in cazul meu este Update pentru ca am deja un card atasat contului. Dupa aceea vi se incarca o pagina noua unde aveti butonul add a card. Daca deja aveti un card adaugat aveti optiunea Edit si Remove. In momentul cand ati completat nume, prenume, localitate, numarul de pe card, data expirari si ultimele 3 cifre din spatele cardului vi se vor lua de pe cont 1,5 dolari si pe extrasul de cont va aparea PAYPAL* si cateva cifre. Acele cifre reprezinta codul paypal pentru confirmarea cardului, le copiati si le scrieti in paypal. Cei 1,5 dolari vor fi pusi pe contul de paypal. Atentie, imediat dupa ce ati facut contul de paypal setati limitele sa fie mai mari decat 0 pentru ca implicit le aveti 0 si nu veti putea lega cardul de paypal pentru ca nu va pot extrage banii si veti primi eroarea de mai jos:

Confirm your card to raise your account limits
Error Message
The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience.


2. Bun acum puteti face tranzactii cu cardul prin paypal, dar totusi de ce nu merge?
Simplu, ati uitat sa setati limita cardului pentru tranzactii nesecurizate ( paypal este considerat nesecurizat pentru ca nu exista aceea doua parola pe care o bagati cand cumparati de pe emag, de exemplu). Limita se seteaza de la banca sau online prin contul bancar.
3. La fiecare retragere platiti 2 euro. La conversie dintre euro, dolar, leu etc mai pierdeti ceva banuti.Rata de conversie este de: 1 EUR = 4.29983 RON – 4.06.2015
4. Limita anuala de depunere este de 2500 euro, iar cea de retragere 500 euro pe zi la inceput. Cea de retragere nu cred ca puteti sa o mariti. Deci nu puteti scoate mai mult de 500 euro zilnic din cont. Iar depunerile fie ca le faceti  voi sau altcineva, nu pot depasi 2500 euro pe an decat daca ridicati limita. Pentru a ridica limita aveti nevoie de buletinul scanat si o factura de telefon mobil in care sa se vada adresa voastra, numele vostru, o data si logo-ul firmei respective. Limita se ridica astfel: la My Account-> Overview -> View Limits -> Bifati Receiving limit per year -> Click Lift Limits. Aici verificati ca pasii din stanga sa fie bifati, daca nu sunt bifati sau nu au un simbol galben de refresh( care semnifica ca este in asteptare) inseamna ca trebuie sa apasati pe pasii respectivi si sa faceti ceea ce vi se spune adica: Primii trei pasi sunt legarea unui card de cont, Al patrulea este alegerea tipului de cont ( consumator, un fel de persoana fizica autorizata sau afacere mai serioasa), alegeti consumator, a patra este atasarea facturii de telefon mobil si a cartii de identitate.

Actualizare 01.07.2015

Pentru a fi aprobata cererea de ridicare a limitei de depunere de 2500 euro anuala trebuie sa aveti adresa din factura exact ca adresa trecuta la profil. Mai jos aveti si mail-ul de la ei.

Dear Dragos-Mihai Vaipan,

Thank you for responding to our requests to further verify your customer information. As we cannot lift the EU-Receiving Limit on your PayPal account until all requirements have been met, we would appreciate your help with completing the steps below, so that we can review your account further.

–––––––––––––––––––––-
Proof of Address:
–––––––––––––––––––––-

The address details on your PayPal account are incomplete, please update your account. The address provided must be a word for word match to the documentation that you have supplied.

To update or view the postal address registered on your PayPal account:

1. Go to www.paypal.com and log in to your account.
2. Click „Profile” near the top of the page.
3. Click „Update” beside „Address”.
4. Click „Edit” under the address you want to update, or to add a new address click „Add address”.
5. Update your information and click „Save”.

Once you’ve completed these steps and provided any additional information we may need, your case will be reviewed by one of our Account Specialists. We’ll send you an email with the outcome of the review.

If you can’t complete these steps, click ‘Contact Us’ at the bottom of any PayPal page to get more information or to contact Customer Service.

We appreciate your business and thank you for your patience and cooperation.

Daca aveti intrebari sau ceva actualizari, va rog sa lasati un comentariu. Sper ca a fost de folos.

About Mihai

Mare " afacerist " cu simt anteprenorial, dar fara prea multi bani in buzunar . In orice moment accept propuneri banoase si afaceri nemiloase.

Posted on 05/06/2015, in Idei, Profesia mea and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. 4 comentarii.

 1. Buna ziua,

  Am o intrebare, eu lucrez cu ING, si doresc sa ridic limitele contului, dar nu gasesc nicaieri pe extrasul de cont codul respectiv pentru a face asta, nu gasesc nicaieri „PAYPAYL” sau „PP*”, ceea ce e foarte deranjant din momentul in care nu imi permite sa mai scot fonduri de pe cont. Am sunat si la cei de la ING, dar nu mi-au dat nici un raspuns.

  Daca stiti cum se poate rezolva aceasta problema, as aprecia un raspuns.

  Multumesc,
  Adi

  • Trebuie sa fie si in aplicatia online de la ING sau mergi la banca si cere un extras de cont cu toate tranzactiile din luna in care tu ai apasat pe paypal sa confirmi cardul. Daca nu apare, ori are Paypal o problema si nu au facut tranzactia de confirmare si iti recomand sa suni la ei, ori are ING o problema si mai bine mergi la o banca (recomand un sediu central) si sa vorbesti cu ei. Din cate stiu la bancomante ING exista niste telefoane negre fix, care au legatura direct la centrul cel mare.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: