Cum sa convertesti un JPG in PDF


Accesati link-ul: http://smallpdf.com/jpg-to-pdf unde incarcati fisierul apasand pe butonul mov Choose file sau aruncandu-l cu mouse-ul in dreptunghiul unde scrie Drop images here. Puteti converti si imagini gif, bmp, png and tiff.

pasul 1

Aveti posibilitatea de a incarca mai multe imagini, arucand mai multe in dreptunghi sau daca ati incarcat o imagine folosind butonul mov si dupa mai doriti sa incarcati, nu trebuie decat sa aparati pe + ca si in imaginea de mai jos. Puteti incarca imagini din Dropbox si Google Drive, de asemenea. Mai aveti si cateva optiuni la dispozitie, la acest pas. Puteti sa schimbati orientarea imaginii in portret sau peisaj, cat si marimea ei A4 sau marimea unei scrisorii conform normelor din SUA, cat si marginile.

pasul 2 Dupa finalizarea, incarcarilor care sunt aproximativ instantanee, apasati butonul mov cu Create PDF now! ca si in imaginea de mai sus si apoi descarcati folosind butonul mov ca in imaginea de mai jos, pe care scrie cu alb Download file now.

pas 3

About Mihai

Mare " afacerist " cu simt anteprenorial, dar fara prea multi bani in buzunar . In orice moment accept propuneri banoase si afaceri nemiloase.

Posted on 09/06/2015, in Idei, Profesia mea, recomandare, Software and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: