Cum sa reduci marimea unui fisier PDF


Pentru aceasta scurta operatiune, trebuie sa intrati pe http://smallpdf.com/compress-pdf unde sa incarcati fisierul PDF pe care doriti sa il compresati/reduceti marimea folosind butonul rosu pe care scrie cu alb Choose file si puteti pune inclusiv fisiere din Dropbox sau Google Drive. Ca si solutie alternativa de incarcare a fisierului, puteti pur si simplu sa il luati cu mouse-ul si sa il aruncati in dreptunghiul in care scrie cu rosu Drop PDF here. Veti micsora marimea fisierul PDF, dar calitatea sa va fi inca suficient de buna ajungand la 144 dpi.

pasul 1

Dupa ce ati incarcat fisierul, in functie de marimea sa, o roz se va inrosi in partea de jos a monitorului reprezentand progresul pe care il are incarcarea. Dupa aceea pe mijlocul monitorului apare o steluta care se misca aratand progresul compresiei/micsorarii. Dupa finalizare, veti avea noul fisier aproximativ ca in imaginea de mai jos, inclusiv cu un buton rosu pe care scrie cu alb Download File Now, putand sa il descarcati pe calculator, Dropbox sau Google Drive:

pasul 2

 

About Mihai

Mare " afacerist " cu simt anteprenorial, dar fara prea multi bani in buzunar . In orice moment accept propuneri banoase si afaceri nemiloase.

Posted on 09/06/2015, in Profesia mea, recomandare, Software and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: