Cum sa convertiti un fisier PDF in JPG sau sa extrageti imagini din PDF


Intrati pe adresa http://smallpdf.com/pdf-to-jpg . Aici veti face operatia de convertire fisier PDF in JPG sau de extragere a imaginilor din PDF. Toate imaginile extrase vor fi descarcate intr-o arhiva zip ca sa nu va mai chinuiti sa descarcati fiecare imagine in parte. Folositi butonul galben pentru incarcare sau aruncati fisierul PDF in dreptunghi conform imaginii de mai jos.

pasul 1Dupa incarcare veti avea de ales intre doua optiuni: fie sa extrageti imaginile din PDF in format JPG, fie sa convertiti paginile intregi in JPG. Alegeti optiunea dorita.

pasul 2Pentru prima optiune aleasa veti vedea o bara galbena care se incarca si apoi o picatura care curge reprezentand progresul extragerii imaginilor si apoi le puteti descarca apasand butonul galben Download as ZIP. Vedeti si imaginea de mai jos.

pasul 3 optiunea 1Pentru a doua optiune aleasa, veti vedea aceleasi metode de incarcare a procesului de convertire si aceelasi buton de descarcare ca si in imaginea de mai sus.

 

About Mihai

Mare " afacerist " cu simt anteprenorial, dar fara prea multi bani in buzunar . In orice moment accept propuneri banoase si afaceri nemiloase.

Posted on 10/06/2015, in Idei, Profesia mea, recomandare, Software and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: