Despre blog

  • De ce ” Cazut de pe Luna”?

Pentru ca Ioli, o veche prietena, mereu îmi spunea ca sunt „narod” sau „nebun” sau „Cazut de pe Luna” din cauza ideilor sau visurilor mele :)) , asa ca blogul se naste pe data de 17 aprilie 2009 pentru mine 😡  si poate si pentru voi.

Pff , dupa multe schimbari de baze de date s-au strecurat si erori in articolele vechi, iar unele articole mai noi au .. disparut 😦 . Asta e , trecem mai departe si voi scrie aici mai departe gandurile mele inspirate din razele Lunii .[ am schimbat 4 hosturi si 3 domenii!]

Luna nu cade niciodata!

Typos = A typographical error or typo is a mistake made during the typing process. The term includes errors due to mechanical failure or slips of the hand or finger, but excludes errors of ignorance.[1] Most typos involve simple duplication, omission, transposition, or substitution of a small number of characters.

Adica ,pe româneste greseli din cauza  tastaturii, neatentie, etc.
Da, blogul contine typos(din pacate), pentru ca scriu în graba, scriu repede, nu prea ma uit la taste, mai am praf  sub taste si/sau unele taste reactioneaza mai greu la apasare si ,in final, îmi este cam lene sa recitesc tot postul 😀 .

Pentru asta îmi cer scuze si va rog sa ma anuntati daca descoperiti typos pe acest blog.
Multumesc  lui Olix,pentru definitie si lui Sodi pentru desele sale critici in privinta typosurilor.

Pe acest blog nu vor aparea bannere ,exceptand cele care reprezinta diverse profile personale. Pe acest blog nu vor aparea linkuri ,exceptand linkurile blogurilor personale.

Blogul trebuie sa reflecte personalitatea voastra. Prin urmare, nimeni nu va poate spune exact ce merge sau nu pentru voi specific. Incercati, testati, aflati.

%d blogeri au apreciat: