Termeni si Conditii de utilizare

1. Informatii despre site

Acesta este un blog personal, prin urmare exprimă părerile mele, fără a avea legătură cu companiile la care lucrez, parteneri sau persoane implicate.

Opiniile, părerile, pozele sau ideile exprimate pe acest site:
• sunt subiective, în mare parte.
• reflectă cateodată aspiraţiile, dezamăgirile sau frustrările mele.
• reflectă punctul meu de vedere asupra întamplărilor, a personajelor sau a subiectelor descrise.
• pot fi citate numai cu acordul si specificatia sursei / autorului.
• sunt scrise in ideea libertatii de expresie, a liberului acces la informare.

Gasiti mai multe despre site aici : https://cazutdepeluna.wordpress.com/bine-de-stiut/ .

2. Informatii despre proprietar

Gasiti mai multe despre proprietarul siteului aici: https://cazutdepeluna.wordpress.com/despre-mine/ .

3. Proprietatea Intelectuala

3.1 Continutul si design-ul cazutdepeluna.wordpress.com cat si cazutdepeluna.tk,  inclusiv look&feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea intelectuala al proprietarului si a firmei care gazduieste siteul. Sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Textele postate de catre utilizatori la „Adaugare comentariu”  devin proprietatea siteului din momentul postarii. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului linga textul sau imaginea respectiva.

3.2 Utilizatorii  inteleg faptul ca sunt responsabili de orice continut publicat de catre ei pe platforma oferita de wordpress.com si ca sunt singurii care pot fi trasi la raspundere de autoritatile competente pentru incalcarea oricarui act normativ, indiferent ca vorbim de comentariile publicate, operele incarcate pe platforma  sau orice alt tip continut.

4. Suspendarea accesului

Proprietarul siteului  poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

5. Schimbari ale site-ului

Proprietarul siteului isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, proprietarul siteului isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

6. Aprobarea comentariilor

Proprietarul siteului isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care sunt in afara subiectului articolului principal sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicarii sau informatii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de site este supusa prezentelor Termeni si Conditii si informatiile pot sa nu apara pe site, daca acestea nu sunt aprobate de catre proprietarul siteului.

De asemenea utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica, transmite sau face referire catre utilizatorii  nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informatii confidentiale, mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea siteului, mesaje de tip de „joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca si orice mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.

7. Modificarea prezentelor Termeni si Conditii

Proprietarul siteului isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificind versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati.

8. Reguli simple de urmat

Trebuie să ştiţi de la bun început că respectarea regulilor de mai jos NU este opţională:

– nu folosiţi ca nume de utilizator expresii care să reprezinte cuvinte cheie, produse sau servicii
– puteţi comenta orice articol dar să vă şi argumentaţi opinia
– nu comentaţi aiurea (offtopic)
– nu copiaţi articole sau poze de pe blog, fără acordul meu
– fără jigniri sau cuvinte vulgare
– daca nu iţi place ce scriu, încearca să nu mai intri
– dacă aduci o acuzaţie de orice fel, mie sau unei terţe persoane, lasă-ţi datele de identificare în clar. Altfel voi considera acuzaţia nefondată, şi nu va fi publicată pe site.
– dacă vrei să-mi spui ceva, foloseşte pagina de contact .

Acest site iti respecta confidentialitatea datelor, astfel incat adresa ta de mail introdusa pe acest site nu va fi folosita in nici un scop. Ea iti serveste doar tie, personal, pentru a putea urmari discutiile in care te antrenezi.

Multumiri : HotNews.ro , billy.ro si laurentiu.elenaworld.net