Resurse(7)


English: Firefox word mark. Correct clear spac...

English: Firefox word mark. Correct clear space (1/3 height of „F”) and color (#D64203) from http://www.mozilla.com/en-US/about/logo/style.html. (Photo credit: Wikipedia)

Editia de aceasta saptamana se refera la addonsuri si toolsuri pentru firefox utile pentru web developeri…

  1. ColorZilla : home page , download url. – Cu ColorZilla poti copia orice culoare pe care o vezi pe un site, indiferent ca e text sau imagine.
  2. Empty Cache Button:  download url. – O extensie cu ajutorul careia iti golesti cacheul daca actualizezi des un site si vrei sa vezi schimbarile mai repede.
  3. Firebug: home page, download url. – Firebug impreuna cu toate addonsurile sale proprii pe care le gasiti pe home page, te ajuta enorm, nu doar sa intelegi codul sursa al unui site, dar si sa faci diverse experimente live si chiar sa copiezi si sa folosesti mai tarziu codul pe care l-ai gasit cu Firebug.
  4. MeasureIt : home page, download url. -Vrei sa masori un meniu? Un container? Vrei sa vezi marimea unui element dintr-un site? Cu acest addons poti sa masori direct in browser orice element doresti cu o rigla virtuala.
  5. Fireftp: home page, download url. – Daca iti place sa lucrezi direct din browser, atunci poti folosii acest addons pentru a te conecta pe serverul Ftp al siteului tau.

About Mihai

Mare " afacerist " cu simt anteprenorial, dar fara prea multi bani in buzunar . In orice moment accept propuneri banoase si afaceri nemiloase.

Posted on 07/06/2013, in Profesia mea, TPS and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.